PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla

Tamponarile provocate din cauza ghetii si a zapezii ii sperie pe cei mai multi (81,6%) dintre conducatorii auto care circula pe soselele din Romania pe timp de iarna, arata un studiu comandat de GENERALI Romania. In topul pericolelor de care se simt amenintati soferii in timpul iernii se mai regasesc nesiguranta locului de parcare (8%), defectarea masinii din cauza frigului si a inghetului (6,7%), dar si avarierea masinii din cauza greutatii zapezii si a turturilor care cad de pe cladiri (2,6%). Cu toate ca majoritatea considera traficul de iarna mult mai periculos, peste 86% dintre sofer considera ca o asigurare CASCO este la fel de folositoare in tot timpul anului.

Astfel, doar 13% dintre conducatorii auto cred ca aceasta este mai utila pe timp de iarna, deoarece in acest anotimp autovehiculele sunt expuse la mai multe pericole decat in alte anotimpuri.

In ceea ce priveste achizitiile specifice acestui anotimp, 80% dintre soferi trec pe lista de cumparaturi anvelopele de iarna, iar 15,5% isi cumpara kit pentru a-si putea deszapezi masina (racleta, nisip, lanturi, lopata).

Desi 70% dintre respondentii care au participat la studiu folosesc masina in fiecare zi, 13% evita sa circule cu autovehiculul iarna din cauza aglomeratiei si pericolelor, iar 10% dintre soferi spun ca in acest anotimp apeleaza la masina doar in weekend.

Studiul, la care au participat peste 3.320 de respondenti, a fost comandat de GENERALI Romania cu ocazia lansarii unei noi campanii promotionale privind asigurarea CASCO All Inclusive. Pana la finalul lunii ianuarie 2013, clientii GENERALI vor primi beneficii suplimentare atasate politei CASCO, dar si rovinieta valabila timp de un an.

"Am reluat aceasta campanie, pe care am derulat-o in lunile iulie si august, pentru ca s-a dovedit atractiva pentru clienti. Am pastrat beneficiile deoarece, intr-adevar, rovinieta - obligatorie pentru circulatia pe drumurile nationale - este un beneficiu apreciat de cei care detin o masina. In acelasi timp, am dorit sa venim in sprijinul conducatorilor auto cu aceasta polita CASCO All Inclusive intr-o perioada a anului pe care soferii o considera dificila din perspectiva evenimentelor in trafic, asa cum este evidentiat in studiul comandat de GENERALI Romania", a afirmat Adrian MARIN, Director General, GENERALI Romania.

Alte avantaje ale politei CASCO promovata de companie sunt serviciile rapide oferite in procesul de despagubire a daunelor, paleta larga de riscuri cuprinse in asigurare si beneficiile suplimentare oferite in perioada campaniei, precum asistenta rutiera extinsa sau asigurarea de accidente pentru persoanele transportate.

 Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM