PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla

ALLIANZ-TIRIAC a lansat in luna februarie polita CASCO Acces, o asigurare de avarii si furt auto cu preturi accesibile, destinata posesorilor de autovehicule rulate cu o vechime cuprinsa intre 4 si 8 ani, cu o valoare de piata sub 50.000 lei. Noul produs se inscrie pe linia accesibilizarii si flexibilizarii ofertei ALLIANZ-TIRIAC, ce vizeaza crearea de produse si servicii potrivite nevoilor fiecarui client, la preturi cat mai competitive, a anuntat ieri compania.

"Structura parcului auto din Romania se modifica in permanenta, iar noi ne adaptam oferta astfel incat sa raspundem cererii pietei si a clientilor. Lansarea acestui produs evidentiaza angajamentul ALLIANZ-TIRIAC de a oferi clientilor nostri produse relevante, ce se pliaza pe nevoile act?ale, in contextul realitatilor economice curente", a declarat Aurel BADEA, Directorul Diviziei Asigurari Generale din cadrul companiei.

CASCO Acces este special creat pentru protectia modelelor populare de autovehicule marca DACIA, RENAULT, SKODA, FORD, OPEL si VOLKSWAGEN, a caror valoare individuala de piata nu depaseste 50.000 de lei.

Asadar, in cazul unei daune, clientii care au achizitionat noul produs CASCO Acces vor primi indemnizatii in limita sumei asigurate prevazute in polita in cazul furtului autovehiculului sau al unor avarii produse din vina unor terte persoane asigurate RCA. Daca este vorba de avarii produse din vina asiguratului ori a unor terte persoane care nu detin o asigurare RCA sau a unei persoane necunoscute, clientul va fi despagubit in limita a 5.000 lei/eveniment, indiferent de numarul unor astfel de incidente intamplate pe parcursul unui an de asigurare. Marea majoritate (mai mult de 85%) a daunelor partiale de avarii si furt despagubite de ALLIANZ-TIRIAC in ultimii ani au fost sub acest plafon, daca ne referim la segmentul de clienti carora se adreseaza CASCO Acces, a explicat compania.

Tarifele pleaca de la o valoare a ratei trimestriale de 130 de lei, primele CASCO Acces fiind cu 20-30% mai reduse decat preturile practicate in mod uzual pe piata produselor de asigurare impotriva riscurilor de avarii si furt auto destinate persoanelor fizice. Tarifele sunt individualizate, riguros corelate cu profilul de risc determinat in principal de marca autovehiculului, respectiv de varsta soferului, potrivit ALLIANZ-TIRIAC.

"Prin raportul calitate-pret pe care il ofera, CASCO Acces este, cu siguranta, unul dintre cele mai competitive produse de asigurare de avarii si furt auto din Romania, la momentul actual. Am reusit sa identificam solutiile prin care reducem pretul pachetului de protectie impotriva riscurilor de avarii si furt auto, insa acest lucru nu va afecta sub nicio forma calitatea serviciilor post-vanzare pe care le oferim in mod traditional clientilor nostri. ALLIANZ-TIRIAC este recunoscuta ca avand produse si servicii de top, iar prin intermediul CASCO Acces acestea vor deveni mult mai accesibile unui segment important de soferi din Romania", a concluzionat Aurel BADEA.

Noua polita CASCO este disponibila in doua variante - Standard si Extra. In versiunea Standard, riscurile preluate in asigurare sunt, practic, aceleasi cu cele acoperite de ALLIANZ-TIRIAC in mod traditional prin polite auto de avarii si furt: incepand cu ciocniri, coliziuni, loviri, zgarieri etc., continuand cu riscuri produse de fenomene naturale (inundatie, furtuna, riscuri catastrofice s.a.), incendiu, explozie si, bineinteles, furt.

Cu 20 lei in plus la rata de prima trimestriala, clientii pot beneficia de pachetul Extra, care adauga riscurilor Standard acoperirea daunelor rezultate ca urmare a actelor de vandalism si acordarea de asistenta rutiera - tractarea vehiculului avariat, transportul, cazarea soferului si a pasagerilor, precum si inlocuirea temporara a masinii. Serviciile de asistenta rutiera sunt oferite in colaborare cu MONDIAL Assistance, liderul mondial in domeniul serviciilor de asistenta.

Acoperirile alese de client sunt valabile pe intreg teritoriul Romaniei si, in plus, asiguratorul ofera gratuit extinderea teritoriala a protectiei in afara granitelor tarii.
Polita CASCO Acces poate fi incheiata si cu o fransiza fixa de 200 lei, in multe situatii, reducerea de prima acordata in cazul acceptarii fransizei fiind mai mare decat valoarea fransizei.Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM