PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla

PINTILIE Broker de Asigurare (PBA) si-a extins reteaua prin deschiderea agentiei RCA Ieftin Rahova. Aceasta este cea de-a zecea locatie, dupa cele situate in puncte cheie din Bucuresti, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit si in centrele comerciale Grand Arena Berceni (2 agentii) si AFI Palace Cotroceni.

"Noua noastra agentie din cartierul bucurestean Rahova ne ajuta sa acoperim din punct de vedere teritorial o parte importanta a cererii pietei de asigurari din capitala, fapt cu atat mai important in apropierea demararii campaniei RCA de iarna", a detaliat Paula ALEXANDRESCU, PR representative pentru PINTILIE Broker de Asigurare.

Noua agentie RCA Ieftin, care are o echipa formata din 3 inspectori de asigurari, este amplasata pe Calea Rahovei nr. 328, bloc 57A, scara A, apartament 4, programul de functionare fiind de luni pana vineri de la 8.00 la 21.00, de la 9.00 la 18.00 sambata, si duminica de la 10.00 la 15.00. Online, agentia este disponibila la adresa rahova@asiguratorii.ro si telefonic la numarul: 031.437.00.39.

Compania isi extinde astfel activitatea, inceputa in 2006 in calitate de agent persoana juridica si continuata cu cea de intermediere in asigurari, odata cu obtinerea autorizatiilor de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru activitatea de brokeraj, in luna mai a anului trecut.

Pintilie Broker de Asigurare intermediaza la aceasta data toate tipurile de asigurari non-viata. Intre acestea, amintim asigurarile auto (RCA si CASCO), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si, mai nou, asigurari medicale de calatorie in strainatate si CMR.

PINTILIE Broker de Asigurare opereaza pe piata asigurarilor online prin intermediul portalurilor de specialitate asiguratorii.ro si prin rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand 565.528 de vizitatori unici in perioada ianuarie-septembrie 2010.

La aceasta data, pe toate liniile de afaceri, compania de brokeraj are incheiate parteneriate cu 14 dintre cele mai importante companii de asigurari prezente pe piata romaneasca de profil: ARDAF, ABC Asigurari, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, ASIROM, ASTRA Asigurari, BCR Asigurari, CARPATICA Asigurari, CREDIT EUROPE Asigurari, EUROINS, GENERALI Asigurari, GROUPAMA Asigurari, CERTASIG, OMNIASIG, UNIQA.

In primele noua luni ale anului 2010, PINTILIE Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare de 16,25 mil. lei, din care 14,63 mil. lei reprezinta subscrieri intermediate pe segmentul RCA, potrivit rezultatelor financiare. Anul trecut, compania a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 2,1 mil. EUR, in perioada mai-decembrie.Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM