PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla


In primele noua luni ale anului 2010, PINTILIE Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare de 14,75 mil. lei pe segmentul RCA. Celelalte tipuri de polite de asigurari practicate de broker - CASCO, de locuinte si de calatorie - au insumat in primele trei trimestre intermedieri de 1,32 mil. lei. Astfel, PINTILIE Broker a incheiat intervalul cu intermedieri totale de peste 16 mil. lei (3,84 mil. EUR), aproape dublu fata de nivelul de anul trecut, de 2,1 mil. EUR (volum realizat de la autorizarea brokerului, in mai 2009, pana la finele anului).

De asemenea, compania a anuntat ieri completarea ofertei pentru persoane fizice de comparare, prin intermediul site-ului rca-ieftin.ro, a tarifelor praticate de asiguratorii de pe piata locala pentru politele de tip RCA, cu tarifele practicate de ALLIANZ-TIRIAC Asigurari.

"Intelegem si vrem sa raspundem cerintelor clientilor nostri, de aceea optimizarea si completarea serviciilor pe care le oferim reprezinta preocuparea noastra constanta.
Am completat astfel oferta serviciilor noastre de comparare a tarifelor asiguratorilor de pe piata locala, prin posibilitatea accesarii de catre persoanele fizice, incepand din luna octombrie, a tarifelor RCA practicate de ALLIANZ-TIRIAC Asigurari. In prezent, clientii nostri pot compara din fata monitorului, prin doar cateva click-uri, ofertele tuturor societatilor de asigurari care emit acest tip de polite", a declarat Paula ALEXANDRESCU, PR Representative al societatii de brokeraj.

PINTILIE Broker de Asigurare opereaza pe piata asigurarilor online prin intermediul portalurilor de specialitate asiguratorii.ro si prin rca-ieftin.ro, acesta din urma inregistrand 565.528 de vizitatori unici in perioada ianuarie-septembrie 2010.

Totodata, compania opereaza si offline, prin cele 8 agentii clasice situate in puncte cheie din Bucuresti, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit si in centrele comerciale Grand Arena Berceni si Afi Palace Cotroceni.

La aceasta data, pe toate liniile de afaceri, compania de brokeraj are incheiate parteneriate cu 14 dintre cele mai importante companii de asigurari prezente pe piata romaneasca de profil: ARDAF, ABC Asigurari, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, ASIROM, ASTRA Asigurari, BCR Asigurari, CARPATICA Asigurari, CREDIT EUROPE Asigurari,  EUROINS, GENERALI Asigurari, GROUPAMA Asigurari, CERTASIG, OMNIASIG, UNIQA.Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM