PRIMA PAGINA CE ESTE CONSTATAREA AMIABILA? GHIDUL DE ASIGURARI AUTO INTREBARI FRECVENTE DESPRE ASIGURARILE AUTO LEGISLATIE INSTITUTII SI ORGANIZATII DESPRE NOI
Omniasig

Aboneaza-te GRATUIT
la Newsletterele de Asigurari si Pensii!

Inregistreaza-te si alatura-te celor
peste 16.000 de abonati.


by sigla

BCR Asigurari Vienna Insurance Group a lansat pe 20 iulie produsul CASCO PLUS, plusul fiind constituit de protectia multipla: CASCO, accidente persoane si asistenta rutiera internationala. Produsul este destinat persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate, care isi pot asigura autoturismele, inclusiv cele second-hand, cu o vechime de maximum patru ani.

Polita CASCO PLUS cuprinde sectiuni si planuri de acoperire prestabilite, asigurarea persoanelor aflate in autoturism si asistenta rutiera 24/24h si 365 de zile pe an. Astfel, acoperirea politei este de tip pachet indivizibil - pentru toate cele 3 sectiuni ale politei achitandu-se o singura prima de asigurare.

In ceea ce priveste teritorialitatea, sectiunile CASCO si asistenta persoanelor din autoturism este valabila pentru daunele care se produc in Europa, Rusia si Turcia, iar aria de acoperire a celei de a treia componente - asistenta rutiera - include Europa, Rusia, Turcia si Israel, mai putin Ucraina.

"Conditiile economice actuale ne stimuleaza sa identificam solutiile optime de protectie pentru clientii nostri, adaptate situatiilor financiare ale acestora. Paradoxal, in pofida climatului economic ostil, clientii cauta si solicita oferte din ce in ce mai sofisticate, care pot acoperi o gama larga de nevoi. Dar inovatiile in ceea ce priveste produsele si pachetele de asigurari trebuie dublate de tarife adaptate climatului economic actual. Consideram ca noul produs CASCO Plus raspunde tuturor nevoilor clientilor nostri, atat ca pachete de acoperiri, cat si ca pret", a declarat Mihail TECAU, Presedintele BCR Asigurari.

Cel mai nou produs CASCO al BCR Asigurari este structurat in functie de nivelul sumei asigurate, fiind disponibil in trei variante: Silver, suma asigurata fiind intre 5.000 si 15.000 EUR, Gold - suma asigurata intre 15.001-25.000 EUR si VIP - suma asigurata intre 25.001-100.000 EUR.

Sumele destinate acoperirii cheltuielilor medicale si pagubelor suferite de bunurile din autoturism sunt de maximum 20% din suma asigurata, pe persoana, in cazul unei asigurari CASCO traditionale acestea fiind de 10% din suma asigurata.

In comparatie cu o polita CASCO traditionala, care nu ofera si asistenta rutiera internationala, produsul BCR Asigurari este cu 20% mai scump.
Prima de asigurare anuala standard este de 6% din suma asigurata, insa pana la finele lui septembrie clinetii pot beneficia de o oferta promotionala, respectiv de o reducere de 20% a tarifului de prima.

BCR Asigurari, companie membra a VIENNA Insurance Group, este unul din primii zece asiguratori din Romania, cu o cota de piata de 7,9% la sfarsitul anului 2009.Get Adobe Flash player


Asigurari Asigurari| Pensii Private| Constatare Amiabila| Asigurarea Locuintelor| Asigurarea Masinilor| Asigurari de Viata| XPRIMM.RO| Revista PRIMM Asigurari si Pensii| ICAR Forum | Forumul International de Asigurari Reasigurari - FIAR| Insurance Profile| evoMAG|

© 2017 Constatul Amiabil MEDIA XPRIMM